TUOKSUA JA KIMALLUSTA

Oi mikä ihana tuoksu valtaakaan kotimme! Ostin muutaman hyasintin ja koska kauniit kukat näyttivät niin orvoilta valkoisissa ruukuissaan, halusin vähän koristella niitä :-)


 Reunustin hyasintin pehmoisella pumpulilla ja ripottelin kimalletta päälle. Nyt näyttää paljon kivemmalta :-)


Eilisellä kauppareissulla mukaan tarttui myös tuollainen Hyvää Joulua-teksti, joka löysikin paikkansa vaaleanpunaisen hyasintin kimallepumpulipilven päältä. Ostin myös vihreitä ja punaisia konvehtivuokia sekä piparminttutankoja, joita kodin koristamisen lisäksi aion ripustella lahjapaketteihin mukaan.



Ison tuoksukynttilävalikoiman joukosta oli vaikea valita, mutta päädyin kuitenkin näihin: kirsikkasuklaa, kookos ja vanilja :-)

9 kommenttia

  1. Kiva koristeluidea. Varastan sen!! ;)
    -Äiskä

    VastaaPoista
  2. Nyt on melkein pakko näiden kuvien jälkeen lähteä ostamaan lähipäivinä hyasintteja. Ilman niitä ei joulu tunnu joululta. :) Ihana blogi sinulla! Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin minäkin visiitille tänne.

    VastaaPoista
  3. Hyasintti on minun joulukukkani :) Täytyykin muistaa tuo sinun koristeluideasi.

    VastaaPoista
  4. Mulla tarttui Anttilasta myös matkaan tuo Hyvää Joulua kyltti ja mietin vielä että mihin sen laittaisin. Kranssiinkin se sopisi hienosti (^^,)Ihastelin tänään valkoisia Hyasinnteja mutta en ihan vielä ostanut. Kiva idea tuo pumpuli ja kimalle!

    VastaaPoista
  5. Saakohan ideaasi lainata? :)

    VastaaPoista
  6. voi että kuinka kauniit,rakastan hyasinttien tuoksua =)

    VastaaPoista
  7. Ihana idea =) Ekasta kuvasta katsoin että siinä on saippuavaahtoa, mutta pumpuli on varmaan vähän fiksumpi idea (ja pitkäkestoisempi):D

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihanaisen ihana blogi! Harmi kun ei sinulla ole täällä näkyvissä Lukijat-palkkia, niin en pääse lukijaksi! Ennen se onnistui vaikka sitä ei ollutkaan, mutta bloggeritunnukseni on nykyään hieman viallinen ja pääsee lukijaksi vain jos on se lista lukijoista tuossa. Olen kirjoittanut aiheesta tekstinkin itseasiassa.. :)

    Tässä:
    http://riemuloikka.blogspot.com/p/onko-sinulla-blogspotin-blogi-ole-hyva.html

    VastaaPoista
  9. Kiitos hyasintti-ideasta, jotain tosi valkoista tässä suunnitellutkin joulukukkiin tänä vuonna :)
    Kiva blogi sinulla, laitan linkityslistaani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥