♥ Suklaakakku ja viikonlopun herkkuja

Heräsin eilen aamulla töihin klo: 5 ja olin kotona hieman ennen viittä iltapäivällä. Pitkän päivän jälkeen oli ihana päästä suoraan saunaan. Ilta menikin lähinnä sohvalla loikoillen ja tänään heräsin taas aikaisin Maunon kanssa aamulenkille. Viikonloppuaamun kahvimukiksi valikoitui tällä kertaa vaaleanpunainen Niiskuneiti. Hetken päästä onkin lähtö Espooseen ja samalla reissulla haetaan huomisia Isänpäiväherkkuja.

Ostin illaksi inkivääri-pikkuleipiä, juustoja, luomu viikunahilloa sekä pippuri-parmesaanikeksejä. Toivon, että päästään tänään ajoissa kotiin ja ehkäpä korkataan pitkästä aikaa viinipullo ja katsotaan joku hyvä elokuva :-)

Superhalpoja callunoita, joista kolme jäi kotiin ja loput hieman yli kaksikymmentä callunaa matkasivat ilahduttamaan äitiä, mummoa ja siskoni poikaystävän äitiä. Nää on niin kauniin värisiä :-)

Lahjoja kummitytölleni. Tykkään niin paljon suunnitella muille ylläreitä ja lahjoja, paketoida ja kirjoittaa kortteja. Ajattelin vielä ennen joulua lähettää ihanalle Valentinalle paketin Prahaan, vaikka edelleenkin harmittaa viimejouluna lähettämämme paketin katoaminen postissa. Muiden ilahduttaminen tuo myös itselle hyvän mielen :-)

Nyt kameran akut latautumaan, hieman aamupalaa ja menoksi. KIITOS kaikille suklaista juustokakkua äänestäneille! Voitin CocoVin järjestämän reseptikilpailun jälkiruokasarjan ja sain sen kunniaksi eilen kauniita kukkia kotiin! :-)

 ♥

4 kommenttia

  1. Onnea voitosta! Hieno juttu.:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Mukavaa viikonloppua sulle myös!

      Poista
  2. Hyvän kuuloiset iltasuunnitelmat. Ja ihanan väriset callunat tuovat väriä tähän ankean harmaaseen keliin.:) Onnea voitosta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Noi callunat ovat kyllä tosiaan piristävä näky parvekkeella :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥