♥ Äitienpäivän piknik

Miettiessäni tulevan äitienpäivän menua, löysin kuvia vuoden 2009 äitienpäiväherkuistamme. Äidin toiveena oli piknik-pöytä, jonka toteutimme pikkusiskoni kanssa :-)


Veimme perinteisesti aamiaisen sänkyyn kera valkovuokkojen ja Fresitan.

 

Myös piknik-herkkujen kanssa tarjoiltiin kuohuviiniä :-)


Aamiaisen vieminen sänkyyn on kyllä ihana perinne :-)

 

Tarjolla oli erilaisia täytettyjä patonkeja, kolmioleipiä, tonnikalatäytteisiä wrappeja, mansikoita, viinirypäleitä, kirsikkatomaatteja, leipäjuustoa, kookos-suklaapalloja sekä mansikkatäytekakkua.


Mitäköhän keksisimme tänävuonna ihanalle äidillemme? Muutamia ideoita sekä lahjan että menun suhteen on, mutta niitä en uskalla ihan vielä paljastaa täällä ;) 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia

  1. Taidanpa poimia tästä hieman ideoita, koska meillä on nimittäin suunnitteilla äitienpäiväbrunssi, jolla olisi tarkoitus hemmotella jopa kolmea äitiä (omaani, siskoani sekä puolison äitiä). Meille on tulossa mahdollisesti tarjottavaksi itsetehtyjä karjalanpiirakoita ja munavoita, lohipiirakkaa, hedelmäsalaattia erilaisista meloneista, jokin kakku, porkkanamuffinsseja, ja paria erilaista tuoretta leipää ja täytteitä. Ihan täysin ei ole vielä muotoutunut, mutta ehkä se tästä:)

    VastaaPoista
  2. Kaikki näyttää hyvältä:) Voi kun sais joskus samanlaisia:)

    VastaaPoista
  3. Voi aaah! mitä herkkuja! nam nam!
    Kyllä on ollut äitisi onnellinen näistä herkuista!

    VastaaPoista
  4. Mahtavat eväät ja vielä ihanaisia valkovuokkoja pisteenä iin päällä, kyllä on äidin kelvannut! Ja kelpaisi kyllä tännekin tuollainen aamiainen, vaikka joka päivä. Tai sanotaan kerran viikossa, ettei pääsisi käymään liian arkiseksi. : D

    VastaaPoista
  5. Niin paljon herkkuja! En tiedä mistä aloittaisin! :D

    VastaaPoista
  6. Auts, slurps... Piparipulla kyllä vei sanat mun suusta!!!

    VastaaPoista
  7. Kiitos vinkeistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥