RAVINTOLAPÄIVÄ: MUTKUNMÄEN HERKKULA 21.5.

Ensi lauantaina 21.5. pystytämme ensimmäistä kertaa Ravintolapäivän kunniaksi oman kahvilan.
Idea pop-up kahvilaan lähti kun vierailimme ensimmäistä kertaa valloittavassa Mutkunmäessä viime syksynä. Tutustuimme alpakkatilan asukkaisiin, teimme pieniä ostoksia tallin sisällä olevista kojuista ja joimme ulkona kahvit vohveleiden kera. Päivä oli mielettömän kiva ja sen jälkeen kävimme Mutkunmäessä toisen kerran ennen vielä ennen joulua. Idea Mutkunmäen pop-up kahvilasta muhi pitkään päässä ja olen kyllä todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Ihan huippukivaa pystyttää oma kahvila näin ihanaan paikkaan. Toivotaan, että säät suosivat ja ihmisiä on paljon liikkeellä!


















Mutkunmäen Alpakkatila sijaitsee lähellä Pornaisten keskustaa, jossa vietetään muuten lauantaina Pornaisten kevätkarnevaaleja. Toivotaan, että porukkaa on paljon liikkeellä!

Tulkaahan ihmeessä käymään Mutkunmäessä ja Herkkulassa! Ottakaa omia rasioita mukaan, jos haluatte ostaa herkkuja myös kotiin viemisiksi. Tarjolla on niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia ja myös gluteenittomia vaihtoehtoja, sekä kahvia, teetä ja mehua. Nähdään lauantaina!


Mutkunmäen Alkappatila
Avoinna klo 12-18

- Pop-up kahvila Mutkunmäen Herkkula
- Alpakat tavattavissa
- Kärryajelua ponilla
- Alpakka-agilitynäytökset klo 13 & 18
- Sisustuskirppis

Krouvarinpolku 16, punainen talli, Vähä - Laukkoski

11 kommenttia

  1. Tulossa ollaan! Ihana Mutkunmäki, rauhallisessa maalaismiljöössä. :) -Mama P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä! Täällä alkaa olla jo suunnitelmat melko valmiina, listaa lyhennettiin päivällä ja nyt se näyttäis taas uhkaavasti kasvavan ainakin muutamalla tuotteella. Hupsista! :D

      Poista
  2. Voi ihana! ♥ Jos olisi auto, niin takuulla hurautettaisiin Turusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan kraah, minkä nickin tämä tohon lykkäsi. :D -Emma/My Exploration

      Poista
    2. Heheh! :D Mutta voi hitsi kun välimatkaa on tosiaan jonkin verran, olispa ollut hauska tavata teidän poppoo! :)

      Poista
  3. Jotain jo päivästä sekoillen jonnekin kommentoinkinkin. Ei tunnu missään. Jospa jotain gluteeniton / laktoositonta on tarjolla, tulen minäkin. Helppo homma, tekee jotain sellaista johon ei tartte kummasti jauhoja ;) Tassut, kädet ja päpälät ristiin että sää hellii :) Silloin tulen vaikkein mitään mun massuun sopivaa herkkua olisikaan, jotain ihanaa teetä löytyy takuulla aina :) Hieno homma, ota kuitenkin eei-niin-liikaa-innostuen. ettet varaa ihania leipomuksia pataljoonalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan että säät suosivat! Ja kyllä täällä vaan innoissaan ollaan! Jotain pientä arviota olen saanut määristä ja jos jotain jää yli, niin ainahan niitä voi pakastaa ja viedä työkavereille tai järjestää vaikka vielä omalle takapihalle pop-up kahvilan sitten iltasella :)

      Poista
    2. Ei ollenkaan hullumpi idea, tuoksu tuo naapurit paikalle, kaverit ihan vaan tieto että Minka on taas leiponut herkkuja <3

      Poista
    3. Jep! Mutta ei jäänyt herkkuja yli kuin ihan vaan muutamat muffinssit ja cookiet :) Niitä sit herkutellaan tänään kahvin kanssa :)

      Poista
  4. Upea paikka, olisipa hieman lähempänä.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥